Marts 2020

Vi har besluttet kun at lave får til påske i år, der er lavet en model af dem, hvor de blev mega fine, hvis jeg selv skal sige det. Vi er lidt presset på tiden i øjeblikket, derfor vælger vi først at lave glashold efter påske.

Jeg havde fået bestilling på 4 krus, som nu er malet og afleveret, de blev så flotte. Samtidig malede jeg lidt flere smørskåle til salg og nogle krus med navne på, da det er dyrt at have ovnen i gang.

Vi fået en bestilling på nogle vinglas, hvor der skal kommes tranfer på. Vi er stadig i opstartfasen, men håber at reslutatet bliver tilfresstillende indtil nu, ser det lovende ud.

Jeg måtte ud og finde en brændekurve til lavtbrændende glas, da vinglas ikke kan brændes på de høje temperatur, så smelter de på midten. Jeg har fundet ud, hvor jeg køber farve til lave temperatur, så næste ekperiment bliver maling på vinflasker.

Vi vil jo gerne lave noget nyt, det er lidt kedeligt altid at lave huse, dog har Bo lavet småhuse til salg “ikke tændstikhuse”. De er i ovnen, så det bliver spændende at se dem samlet.