Oktober 2020

Det er længe siden jeg har lavet et indlæg her på siden, Wordpres vores side har endnu engang været nede, det er ikke let, når jeg gerne vil informere om, hvad som sker i brænderiet.

Brænderiet er i fremgang, de ting vi sætter til salg ved vejen eller i Fætter V, bliver hurtig solgt, både procelænet og glasset. Her i sommeren oplevede vi at folk selv gik helt op i vores indkørsel og fandt de dyr, som de gerne ville have, jo en god ting.

Desværre har vi også oplevet her i sommer , at vores glasdyr ved vejen bliver taget uden, at man betaler for dem, hvad vi lige gør ved det problem, er i vores overvejelser endnu.

En anden ting vi går og overvejer, hvad vi skal gøre noget ved, er når folk betsiller ting, som vi laver specielt til dem og de ikke henter eller betaler for det. Jeg tænker på, at de måske skal forudbetale det, de bestiller, nogle ting er jo svære at afsætte igen.

Vi har fået hylder op i værkstedet, hvor vi kan sætte de ting, vi har til salg på, en pæn lille udstilling er det blevet til, som jeg kan vise folk, når de spørger om, at se brænderiet og de ting vi sælger.